Mexicaanse cocktailbar

Mezcal cocktailbar

Onze getalenteerde mixologen zijn klaar om je te laten genieten van de smaken en aroma's van de authentieke Mexicaanse cocktails.

Van de klassieke Margarita tot de exotische Paloma, we hebben de perfecte mixen voor elke smaak. Onze drankjes worden bereid met verse ingrediënten en premium tequila's, waardoor je de smaak van Mexico echt kunt proeven.

Onze bar is ook gevuld met Mexicaanse decoraties en kunst, waardoor je je in een echte Mexicaanse cantina waant. Neem een ​​stoel, ontspan en geniet van onze geweldige cocktails terwijl je de sfeer van Mexico opsnuift.

Of je nu komt voor een happy hour of een gezellig avondje uit met vrienden, onze Mexicaanse cocktailbar is de perfecte plek om te genieten van heerlijke drankjes en een gezellige sfeer.

¡Salud!

Kijk ook eens op:

Compleet Mexicaans feest: mexicaansthemafeest.nl
Livemuziek, dans en entertainment: mexicaans-themafeest.nl
Catering, hapjes, food trucks en decor: mexicaansethemafeest.nl
Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Neem contact met ons op:
Chat met ons: [chat link]

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).